? ??????????????Dead Sexy? ????? ?????? ???Rating: 3.0 (2 Ratings)??9 Grabs Today. 316 Total Grabs. ??????
Get the Code?? ?? ?????Jonas Brothers Flare? ????? ?????? ???Rating: 5.0 (4 Ratings)??9 Grabs Today. 590 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ???????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

About Me

Fotografia mea
Bun venit pe Blogul meu! Daca va pot aduce un strop de zambet si culoare inseamna ca nu traiesc asa 'geaba pe lume!Si ce fac eu pe lume? Pai..fac ce au facut si altii,poate mai artisti ca mine..interpretez realitatea.Si v'o redau si voua asa cum e ea in ochii mei!Transform ce pot in lucruri frumoase, pretioase si dragi. Din iarba si frunze ,din pamant si piatra,din sforicele si ace de siguranta din orice joaca a mea va scot un strop de fericire. Vreau sa lupt cu rutina si dezolarea prin culoare si joc! vreau lumea copilariei inapoi .. vreau verile lungi si lenese inapoi.. si sunetele de claxon si rasetele obraznice si chicoteli prostute ! hai sa le aducem aici!azi! printre noi! eu cred ca se poate. O zi buna si sper sa plecati de aici cu lumina pe chip.

duminică, 29 martie 2009

Targuri












Targul de Florii




Data inceput: 10 Aprilie 2009
Data final: 12 Aprilie 2009




Locatie: Bucuresti - Muzeul Taranului Roman


Si in acest an Muzeul Taranului Roman gazduieste Targul de Florii. In perioada 10-12 aprilie mesteri populari din intreaga tara pastreaza traditia si vin la targ, la oras.Este o traditie in mai toate zonele tarii sa se tina targ in preajma Floriilor, inainte de Paste, ca tot omul sa se innoiasca si sa isi cumpere cele trebuincioase pentru intampinarea marii sarbatori a Invierii. La mult-asteptatul Targ de Florii de la Muzeul Taranului Roman vor veni si in acest an mesteri din toate zonele tarii cu oua incondeiate, icoane, pristolnice, scoarte si blide, lemn, ibrice de alama, impletituri, ii si tot felul de cusaturi. Nu vor lipsi nici cozonacii, pasca, mierea, acadelele si nuga, turta dulce si kurtos kolacs. In perioada 10-12 aprilie, intre orele 10 si 19, e prilej bun de tocmit si de stat la povesti cu mesterii, de plimbat, de admirat si de targuit la Targul de Florii de la MTR. Pretul unui bilet este de 4 lei, 2 lei (elevi, studenti, pensionari).



Targul de Florii

Data inceput: 11 aprilie 2009
Data final : 12 aprilie 2009



Locatie: Bucuresti - Muzeul Satului

Programul Anotimpuri la Muzeul Satului: Primăvara - Floriile cu bucurie
prezentarea pentru publicul Muzeului Satului a sărbătorilor dedicate celui mai mare eveniment creştin - Paştele; Intrarea Domnului în Ierusalim (Floriile) deschide săptămâna cea mai importantă a acestei sărbători creştine.
Meşteri populari, gastronomie tradiţională şi produse bio, flori ... şi multă voie bună.






















Centrul Naţional pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, cu sprijinul Ministerului Culturii, Cultelor şi Patrimoniului Naţional, organizează expoziţia de icoane pe lemn şi pe sticlă şi artă naivă Patimile şi Învierea Mântuitorului în creaţia populară contemporană, în perioada 2-14 aprilie 2009, la Centrul Naţional de Artă „Tinerimea Română”, str. Schitu Măgureanu nr. 4, Bucureşti.

Expoziţia cu vânzare (icoane pe sticlă şi lemn, artă naivă, ouă încondeiate) va oferi publicului o selecţie dintre cele mai valoroase lucrări ale unor cunoscuţi creatori contemporani din Bucureşti şi din ţară. Vor expune icoane pe lemn şi pe sticlă: Maria Colhon (Alba), Elena Mateescu (Argeş), Cecilia Cişmaşu, Stela Costache, Oana Ducu, Lucreţia Crăciun, Maria Măciucă, Liana-Cristina Pui, Valeriu Stoica (Bucureşti), Florentina Grecu (Dâmboviţa), Ina-Diana Panamarciuc (Galaţi), Vasile Marin (Prahova), Sergiu Pârvu (Sibiu), Adina-Elena Mocanu (Teleorman) şi grupul de elevi de la Şcoala nr. 1 din Chitila (Ilfov).

Pe simeze vor fi expuse, de asemenea, lucrări ale celor mai de seamă artişti naivi contemporani: Mariana Mihuţ (Arad), Nicolae Pătru (Argeş), Ioan Măric, Catinca Popescu, Valentina Alexandra Porţan, Constantina Voicu (Bacău), Camelia Constantin, Gustav Ioan Hlinka, Doina Mariţa Hlinka, Mihai Vintilă (Caraş-Severin), Elena Ferdinand (Dâmboviţa), Doina Moldoveanu (Galaţi), Gheorghe Ciobanu, Lucica Ciobanu, Calistrat Robu, Costel Tănase (Iaşi), Teodor Morar (Mureş), Denisa Mihăilă (Timişoara), Costică Onuţă (Vaslui) ş.a.

În programul vernisajului: “Lăzărelul” şi “Buieniţul” din comuna Valea Dragului (Giurgiu).

Vernisajul va avea loc joi, 2 aprilie a.c., ora 14.00, la Centrul Naţional de Artă „Tinerimea Română” (staţia de metrou Izvor).

Expoziţia va fi deschisă în perioada 2-14 aprilie 2009, zilnic, între orele 10-18.

Vă mulţumim pentru colaborare şi am fi onoraţi dacă veţi fi prezenţi la vernisaj.

Pentru informaţii suplimentare: persoană de contact - Mihaela Ciorcilă – secretar de redacţietel.: 021- 317.89.69, fax: 021-317.89.70e-mail: mihaelaciorcila@yahoo.com
Oana Gabriela Petrică,Director

miercuri, 18 martie 2009

papusi din pasta de lut, ornamente







15 ron




duminică, 15 martie 2009

targ handmade - Curtea Veche, impresii

















pictura pe sticla














cornul abundentei... multe lucruri vesele






















Targ Handmade la Curtea Veche ziua 2