? ??????????????Dead Sexy? ????? ?????? ???Rating: 3.0 (2 Ratings)??9 Grabs Today. 316 Total Grabs. ??????
Get the Code?? ?? ?????Jonas Brothers Flare? ????? ?????? ???Rating: 5.0 (4 Ratings)??9 Grabs Today. 590 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ???????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

About Me

Fotografia mea
Bun venit pe Blogul meu! Daca va pot aduce un strop de zambet si culoare inseamna ca nu traiesc asa 'geaba pe lume!Si ce fac eu pe lume? Pai..fac ce au facut si altii,poate mai artisti ca mine..interpretez realitatea.Si v'o redau si voua asa cum e ea in ochii mei!Transform ce pot in lucruri frumoase, pretioase si dragi. Din iarba si frunze ,din pamant si piatra,din sforicele si ace de siguranta din orice joaca a mea va scot un strop de fericire. Vreau sa lupt cu rutina si dezolarea prin culoare si joc! vreau lumea copilariei inapoi .. vreau verile lungi si lenese inapoi.. si sunetele de claxon si rasetele obraznice si chicoteli prostute ! hai sa le aducem aici!azi! printre noi! eu cred ca se poate. O zi buna si sper sa plecati de aici cu lumina pe chip.

joi, 21 aprilie 2011

Expozitia concurs de icoane "Rugamu-ne Tie!" si-a premiat castigatorii

Poza 1/2



În Vinerea Floriilor, 15 martie 2011, ora 13,00, a avut loc, la Galeria de Artă „Rudolf Schweitzer-Cumpăna” a Muzeului Judeţean Argeş din Piteşti, vernisajul Expoziţiei-concurs Naţionale de Icoane „Rugămu-ne Ţie!”, ediţia a XIII-a. Anul acesta, 55 de iconari din mai toate judeţele ţării au expus aproximativ 150 de lucrări, dintre care au fost premiate 20, de către instituţii de cultură şi cult din judeţ.
La vernisaj au luat cuvântul: Spiridon Cristocea, directorul Muzeului Judeţean Argeş, Simona Bucura Oprescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, Sorin Mazilescu, directorul C.J.C.P.C.T. Argeş, pr.
Iuliu Chiriţă, protopop de Piteşti, pr. prof. Ion Popescu, decanul Facultăţii de Teologie Ortodoxă „Sfânta Muceniţă Filoteia” din Piteşti, Ion Darida (profesor la secţia Artă Sacră a Universităţii din Piteşti) şi pr. Cosmin Bloju, referent la C.J.C.P.C.T. Argeş.
Icoanele rămân pe simeze până în luna mai, după care Festivitatea de premiere a Expoziţiei-Concurs Naţionale de Icoane „Rugămu-ne Ţie!” se va desfăşura în deschiderea Festivalului Filmului cu Tematică Religioasă „Lumină din Lumină”, ediţia a XVIII-a, din 13-14 mai, în municipiul Curtea de Argeş.
Juriul alcătiut din specialişti în pictură bisericească şi restaurare a hotărât următoarele distincţii:
 Marele Premiu oferit de Consiliul Judeţean Argeş, pentru icoana Sfinţii Împăraţi
Constantin şi Elena, realizată de Aurelia-Florentina Căţoi din Bucureşti.
 Premiul I – oferit de Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului, pentru icoana Maica Domnului pe Tron, realizată de Constantin Gheţea din Piteşti.
 Premiul I – oferit de C.J.C.P.C.T. Argeş, pentru icoana Sfântul Gheorghe, autor: Liviu-Florentin Dumitrescu din Alexandria.
 Premiul II – oferit de Muzeul Judeţean Argeş, pentru icoana Dumnezeul Răbdării şi al Mângâierii, autor: Emilia Burlacu Gusbeth din Suceava.
Premiul III:
o oferit de Muzeul Viticulturii şi Pomiculturii din Goleşti, pentru icoana Iisus Pantocator, autor: Cecilia Cişmaşu din Bucureşti.
o oferit de Primăria Municipiului Curtea de Argeş, pentru icoana Maica
Domnului pe Tron, autor: Marian Crângaşu din Alexandria.
o oferit de Şcoala de Arte şi Meserii din Piteşti, pentru icoana Sfântul Dimitrie, autor: Adriana Ban din Piteşti.
o oferit de Casa de Cultură „Preot Ion Ionescu” din Topoloveni, pentru icoana Sfânta Treime, autor: Andreea Avram din Chitila-Ilfov.
Organizatorii acestui eveniment de importanţă naţională sunt: Consiliul Judeţean Argeş, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Argeş şi Muzeul Judeţean Argeş, în
colaborare cu Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului.
 Vineri 15 aprilie, începând cu ora 18,00, pe scena amenajată în aer liber din Piaţa Primăriei din Piteşti, Ansamblul folcloric „Dorul” – tineri şi Orchestra „Doina Argeşului” (director artistic: Dorin Oancea, maestru coregraf: Cătălin Oancea, dirijor: Gigi Floroiu), ale Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Argeş, au susţinut un program coregrafic-muzical în cadrul celei de-a XXXIV-a ediţii a „Simfoniei Lalelelor”.
 Sâmbătă 16 aprilie şi Duminică 17 aprilie, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Piteşti, Ansamblul folcloric profesionist „Dorul” şi Orchestra populară „Doina Argeşului” (director artistic: Dorin
Oancea, maestru coregraf: Cătălin Oancea, dirijori: Gigi Floroiu şi Marin Mihalcea), ale Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Argeş, au susţinut un program
coregrafic-muzical la Festivalul-Concurs Internaţional de Muzică Tradiţională Veche „Sus pe Argeş la izvoare”, ediţia a II-a.
Organizatori: Consiliul Judeţean Argeş, Şcoala Populară de Arte şi Meserii din Piteşti, în colaborare cu Ansamblul folcloric „Dorul” şi Orchestra „Doina Argeşului” ale C.J.C.P.C.T. Argeş.


Sorin-Dănuţ RADU
referent, C.J.C.P.C.T. Argeş

0 comentarii: